Uudised

Sügismatk Setomaale

22. august 2011

Eesti Muusikateaduse Seltsi kultuurilooline sügismatk toimub tänavu 10.-11. septembril Setomaale, ööbimisega Setomaa turismitalus Meremäe lähedal (www.setotalu.ee). Laupäeval külastame Obinitsa kirikut ning Kauksi Ülle juhatusel Seto Ateljee-Galeriid „Hal´as Kunn“, matkame Piusa männimetsas, vaatame Miikse kirikut, püha kivi ja allikat, teeme tiiru ümber Vastseliina linnuse ja kiikame kaugele Meremäe vaatetornist. Pühapäeval osaleme Värska kiriku teenistusel, kuulame Seto laulukoori, astume sisse Saatse kirikusse ja muuseumi ning alustame tagasiteed Tallinna poole kella kolme paiku. Matkal on giidiks Andreas Kalkun!

Kuna maa on kaugel, siis tellime seekord sõitmiseks bussi. Buss väljub laupäeva hommikul Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia juurest kell 8.00. Pärast kümmet teeme peatuse Tartus, et peale võtta need, kes soovivad sealt meiega ühineda.

Lisaks seltsi liikmetele on matkale väga oodatud ka kõik muusikateaduse eriala tudengid ning kohtade olemasolul teiste erialade üliõpilased või teie sõbrad-tuttavad!

Osalustasu tudengile on 10 €, seltsi liikmele 15 € ja sõbrale 25 €. Tasu sisaldab bussisõitu, öömaja, õhtu- ja hommikusööki ning loomulikult ekskursioone. Laupäeval on plaanitud lõuna söömine Obinitsas ja pühapäeval Saatse lähistel, mille eest maksab igaüks kohapeal ise.

Palume registreerida oma osalemine matkal hiljemalt esmaspäevaks, 5. septembriks aadressil anu.veenre@gmail.com. Kohtade arv on piiratud! Osalustasu on soovitav ära maksta enne sõitu (EMTA kab. C206, tasumine sularahas Anu Veenrele), kuid saame arveldada ka laupäeval bussis.